Surpriză pentru fanii celei mai cunoscute trupe de rock din țară: Phoenix...

Surpriză pentru fanii celei mai cunoscute trupe de rock din țară: Phoenix lansează primul volum al cărții cu partituri, la Timișoara!

0
DISTRIBUIȚI

Formația Phoenix va lansa primul volum al cărții „Colecție de partituri“ în data de 20 decembrie, la Timișoara, zi în care membrii formației vor susține și un concert în Piața Libertății, în cadrul evenimentului Rock for Revolution.

„În 20 decembrie ne întâlnim la Timișoara cu o surpriză: primul volum al cărții cu partituri Phoenix, care include și textele, și posibilitatea de a asculta linia melodică a pieselor, prin scanarea codului QR atașat. Va fi interesant, ne vedem la Lira!“, a transmis liderul trupei, Nicu Covaci, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Mai multe amănunte despre această surpriză pregătită fanilor Phoenix am aflat de la solistul formației, Costin Adam.

„Cartea este la multiplicare! Ea este finalizată, și cuprinde o serie de fotografii rare, precum și unele cu actuala formulă, realizate de Theodor Tudose. Deasemenea, cuprinde partiturile a zece piese, realizate corect – așa cum sunt compuse și aranjate original, cu textul corect, căci variante sunt zeci pe internet, care mai de care mai alambicate și greșit scrise… Într-adevăr, volumul este primul dintr-o serie care urmărește să cuprindă toată discografia Phoenix.


Și este produs de Nicu Covaci, Theodor Tudose și Răzvan Mihai. Evident, cu participarea trupei: Cristi Gram, Vlady Sateanu, Lavinia Sateanu, Flavius Hosu și subsemnatul. Sperăm să reușim să lansăm această carte la Timișoara, ea se află momentan la tipar“, ne-a declarat artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.