Sute de șoferi din Timiș, opriți în weekend de Poliția Rutieră. Câte...

Sute de șoferi din Timiș, opriți în weekend de Poliția Rutieră. Câte amenzi au dat agenții

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-469552548">

În weekend, zilnic între orele 09:00 – 11:00 și 15:00 – 21:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au controlat 302 autovehicule și au efectuat 285 de testări cu aparatul alcooltest.

Agenții au dat 37 de amenzi și, de asemenea, au retras un certificat de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării, zece permise de conducere.

Totodată, au fost constatate șase infracțiuni la regimul rutier:  două pentru „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”; una pentru „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” și trei pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

În data de 12 decembrie, în jurul orei 13:40, polițiștii Buziaș au depistat, pe strada Principală, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în data de 12 decembrie, în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control în localitatea Cruceni un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 62 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Tot în 12 decembrie, în jurul orei 21:30, polițiștii Lugoj au depistat, în localitatea Găvojdia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.