Tânăr reținut după ce a amenințat pe WhatsApp doi procurori DNA

Tânăr reținut după ce a amenințat pe WhatsApp doi procurori DNA

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1702493818">

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi amenințat pe WhatsApp doi procurori DNA Constanța. Acesta este acuzat de ultraj judiciar.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 34 ani, fără antecedente penale, acuzat de comiterea a două infracţiuni de ultraj judiciar.

Vineri, procurorii au transmis Judecătoriei Constanţa propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile a bărbatului.

Acesta este acuzat că a amenințat luni doi procurori.

„În sarcina persoanei anchetate s-a reținut că, la data de 20.12.2021, în jurul orei 20.40, prin mesaje text trimise prin aplicaţia Whatsapp de pe numărul său de telefon, le-a adresat în mod direct ameninţări cu acte de violenţă şi cu alte fapte păgubitoare celor două persoane vătămate, procurori în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa, în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu ale acestora, în scop de intimidare şi răzbunare”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.