Tânără din Somalia, care a intrat ilegal în România, găsită inconștientă de...

Tânără din Somalia, care a intrat ilegal în România, găsită inconștientă de polițiștii de frontieră, la 100 de metri de graniță

1
DISTRIBUIȚI

O tânără de 18 ani din Somalia care a trecut ilegal granița a fost găsită în stare de inconștiență de polițiști la aproximativ 100 de metri de frontiera cu Serbia.

Polițiștii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au descoperit joi, la aproximativ 100 de metri de frontiera cu Serbia, pe direcţia localităţii Dudeştii Vechi, o persoană de origine afro-asiatică aflată în stare de inconștienţă.

Imediat poliţiştii de frontieră i-au acordat primul ajutor, fiind solicitat, prin 112, un echipaj medical care s-a deplasat la fața locului.

Tânăra, aflată în stare avansată de oboseală şi hipotermie, a fost transportată la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, iar la câteva ore starea de sănătate a acesteia a fost stabilizată, fiind externată.

Ulterior, ea a fost dusă la sediul poliției, unde s-a stabilit că este cetăţean din Somalia, în vârstă de 18 ani.


Aceasta a declarat că a mers pe jos câteva ore din Serbia în România cu scopul de a trece ilegal frontiera pentru a ajunge ulterior în Germania.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

1 COMENTARIU

  1. Fiți MILOSTIVI cu acești năpăstuiți a sortii, ca au fugit din calea războiului și foametei. NU Îi bruscat, umiliți, ca vă bate Dzeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.