Timişoara ia medalii la Campionatul Naţional de Înot în bazin scurt. Argint...

Timişoara ia medalii la Campionatul Naţional de Înot în bazin scurt. Argint şi bronz pentru sportivii CSU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emil Dăncăneţ – CSU Politehnica Timișoara – Natație

Din 7 decembrie a început, la Miercurea Ciuc, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori în bazin de 25 metri. Iar medaliile nu s-au lăsat aşteptate din partea sportivilor de pe Bega. În prima zi Andrei Șimon s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului la 200 de metri, în timp ce Emil Dăncăneţ a devenit azi vicecampion naţional la 50 metri bras. Ambii sportivi sunt legitimaţi la CSU Politehnica Timişoara. Bronz a fost obţinut şi la probele de ştafetă, atât la seniori, cât şi la juniori.

Dăncăneţ (17 ani) a obţinut argintul la seniori cu timpul 28,62, fiind depăşit doar de către Patrick Dinu (CS Atena Constanța, 28,41).


Tot la seniori a fost obţinută şi medalia lui Şimon, în proba 200 m, cu timpul 2.02.38. De asemenea pe 3 s-au clasat şi echipele de ștafetă 4×50 m masculine ale clubului alb-violet – tot la seniori, prin Patrick Damian, Andrei Șimon, Emil Dăncăneț și Bogdan Checicheș (timp realizat 1.35.55). În timp ce la juniori performanţa a fost obţinută de Albert Cojanu, Lucian Hoțea, Sebastian Lupuț și Mihai Toma (timp realizat 1.38.86).

La 200 metri mixt masculin pe 1 s-a clasat dinamovistul David Popovici, cu 1.57.56 (nou Record Național). Competiţia din Harghita se încheie pe 10 decembrie. 

Foto: Andrei Şimon – CSU Politehnica Timişoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.