Tramvai deraiat în zona Gării de Nord. Zi cu probleme pentru transportul...

Tramvai deraiat în zona Gării de Nord. Zi cu probleme pentru transportul în comun din Timișoara UPDATE Minibuze în loc de tramvaie în zona gării

0
DISTRIBUIȚI

Din cauza unei deraieri în bucla de la Gara de Nord, circulaţia tramvaielor în zonă este afectată.

În aceste condiţii, toate tramvaiele care au capăt de linie la Gara de Nord (1, 4, 8 și 9) întorc în bucla din bulevardul Dâmboviţa.

„Până la remedierea situației, legătura între Gara de Nord și bulevardul Regle Carol I va fi făcută prin intermediul a două minibuze.


Ne cerem scuze pentru inconvenientele create şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru remedierea rapidă a deraierii”, au transmis, joi, reprezentanții STPT.

Aceasta nu a fost singura problemă, azi, pentru transportul public din Timișoara.

În urmă cu câteva ore, tramvaiele de pe liniile 4, 6, 7, 8 și 9 au rămas blocate în trasee, din cauza unor probleme de alimentare la trei substații. În aceste condiții, STPT a introdus un autobuz care a făcut legătura între bulevardul Dâmbovița și Ciarda Roșie, pentru a suplini cursele tramvaielor de pe linia 9, și un microbuz între Piața Traian și Ciarda Roșie.

UPDATE STPT a informat că în această seară, în intervalul orar 21:00 – 23:00, se vor efectua lucrări de reparație pe porțiunea în care a avut loc deraierea. Traseul va fi acoperit cu minibuze, până la terminarea programului de circulație, urmând ca mâine dimineață tramvaiele să își reia traseul normal spre Gara de Nord.

Sursa foto: Facebook / Info trafic jud. Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.