Tranzacție de peste 500.000 de euro între Primăria Timișoara și Consiliul Județean...

Tranzacție de peste 500.000 de euro între Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În următoarea ședință a Consiliul Local Timișoara, care va avea loc săptămâna viitoare, pe ordinea de zi se va afla și proiectul de hotărâre privind trecerea construcțiilor aferente Aerodromului Cioca, situate pe Calea Torontalului km 3, din patrimoniul privat al Municipiului Timișoara în patrimoniul privat al Județului Timiș.

Pentru acest transfer, Primăria Timișoara va încasa aproximativ 2,6 milioane de lei, de la Consiliul Județean Timiș, reprezentând contravaloarea bunurilor aferente valorii de inventar actualizate.


Cele două părți s-au înțeles în privința transferului acum mai bine de o lună, și intenționează să mai rezolve astfel și alte „probleme patrimoniale”.

„Este un pas important pentru reglementarea situației juridice și pentru rezolvarea unei situații care trenează de ani de zile. Aerodromul Cioca există în perimetrul actual de 85 de ani. Prin amânările succesive de rezolvare s-a ajuns la degradarea clădirilor, iar aerodromul a ajuns într-o stare deplorabilă. Acum există un proiect la Consiliul Judeţean Timiş care va pune în valoare locația în folosul cetățenilor”, a precizat viceprimarul Cosmin Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.