Trupa timișoreană JazzyBIT a lansat „Star Picker”, prima melodie din noul album,...

Trupa timișoreană JazzyBIT a lansat „Star Picker”, prima melodie din noul album, „Drive”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Amalia Gaiță

Formația timișoreană JazzyBIT a lansat prima melodie inclusă pe cel de-al treilea material discografic al trupei, „Drive”.

„Dragi prieteni, a venit momentul să împărtășim cu voi «Star Picker», prima piesă de pe «Drive», album pe care-l veți putea asculta începând cu vinerea viitoare (17 decembrie) pe toate platformele de streaming. Am făcut acest clip ca să ne aducem aminte de săptămâna frumoasă de la SuperSize Recording, săptămână în care ne-am deconectat de la cotidian să înregistrăm albumul, dar am și jucat baschet cât pentru un an întreg. Mulțumim frumos Amalia Gaiță pentru montaj“, au declarat membrii trupei.

Formația timișoreană JazzyBIT a înregistrat cel de-al treilea material discografic din carieră în capitala Ungariei, în același studio de înregistrări în cadrul căruia a fost conceput și discul lor anterior, „Horizon”.


Albumul Drive  a fost mixat de către un profesionist de peste Ocean, John Davis.

„Sunt foarte bucuros să vă anunț că noul album JazzyBIT a fost mixat de către John Davis în The Bunker Studio din Brooklyn, New York. Îl urmăresc pe John ca și basist al trupei Jojo Mayer / Nerve dar și ca producător de ani de zile, și m-am bucurat enorm când am văzut că în 2019 a luat premiul Grammy pentru cel mai bun album de jazz instrumental, Brad Mehldau, «Finding Gabriel», album pe care l-a mixat. Când am cântat în New York acum doi ani, am fost într-o seară împreună cu Teodor Pop să vedem Mark Guiliana Jazz Quartet la legendarul club de jazz Village Vanguard. După concert, în drum spre Subway, l-am zărit pe John pe stradă, și mi s-a părut fascinant cum chiar într-un oraș atât de mare poți întâlni pe stradă oameni despre care știi. Nu ne cunoșteam atunci, dar am simțit că ne vom reîntâlni cumva, cândva. Mă bucur enorm că a lucrat la albumul nostru, și abia aștept să-l ascultați și voi“, a spus Mihai Moldoveanu, din partea formației, din care mai fac parte Teodor Pop și Szabó Csongor-Zsolt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.