Turul virtual al Revoluției din 1989, proiect pentru neuitare

Turul virtual al Revoluției din 1989, proiect pentru neuitare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Constantin Duma

Timișoara City Tours și Asociația București au finalizat un proiect independent intitulat  „Turul virtual al Revoluției de la Timișoara”, pe care ghizii îl vor prezenta online, duminică, 12 decembrie, începând cu ora 18:00, pe paginile de Facebook Timișoara City Tours, Turul Revoluției din 1989 și Asociația București.


Turul prezintă cele mai importante locuri ale revoltei care a dus la prăbușirea regimului comunist din România, rememorează principalele evenimente din Timișoara și dezvăluie istoria unora dintre participanți, considerați adevărați eroi, într-un format inedit. Fiecare popas pune în evidență informații mai puțin cunoscute, culese din mărturii și interviuri, despre acele zile care au adus o schimbare majoră în istoria României, și încearcă să elucideze măcar o parte a enigmelor încă învăluite în mister.

Proiectul „Turul Revoluției din 1989”, care are mai multe variante, a fost inițiat în anul 2008 și prezintă într-un mod accesibil atât evenimentele din decembrie ʹ89 cât și istoria celui de-al nouălea deceniu al secolului trecut.

„Turul virtual al Revoluției de la Timișoara”, care durează aproximativ două ore, este gratuit și, la cerere, proiectul este prezentat tuturor instituțiilor de învățământ interesate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.