Un polițist a scos pistolul la un șofer turc, la urcarea pe...

Un polițist a scos pistolul la un șofer turc, la urcarea pe Autostrada Vestului

0
DISTRIBUIȚI

Un polițist din Arad a scos duminică pistolul la un șofer de TIR turc, care nu oprise inițial la semnal. Potrivit IPJ Arad, când a fost oprit, șoferul a devenit agresiv prin vorbe și comportament.

Potrivit IPJ Arad, incidentul a avut loc duminică, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva – Nădlac.

Din primele verificări, s-a stabilit că un polițist al Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac a pus în funcțiune semnalele luminoase pentru oprirea unui TIR.


Șoferul acestuia însă nu a oprit, continuându-și deplasarea, fiind ulterior oprit pe DN 7, la intersecție cu breteaua de coborâre de pe A1.

„Conducătorul auto, un cetățean turc, a coborât din autoutilitară și a devenit agresiv prin vorbe și comportament, motiv pentru care agentul de poliție a întins mâna pentru a păstra o distanță de siguranță. Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical”, au transmis marți reprezentanții IPJ Arad.

Conform acestora. șoferul a devenit apoi cooperant, a înmânat documentele solicitate de polițist, iar în urma verificărilor nu au fost constatate nereguli.

„Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice și luarea de măsuri legale, dacă se impun”, a mai anunțat IPJ Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.