CFR Timişoara a fost învinsă în deplasarea de la Galaţi

CFR Timişoara a fost învinsă în deplasarea de la Galaţi

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: szekelyhon.ro (arhivă)

CFR Timişoara a avut parte de un meci interesant de Ziua Naţională. Echipa lui Robert Lupu a fost condusă cu 3-0 de United Galaţi, a avut puterea să se apropie la un singur gol, dar a cedat în cele din urmă la două goluri diferenţă: 2-4!

În continuare cu probleme medicale în lotul nu foarte numeros, CFR s-a văzut condusă rapid pe tabelă în sala „Dunărea”. Gazdele au avut 2-0 la pauză prin golurile lui Daniel Araujo şi Cireş.


Dar şi timişorenii puteau puncta pe finalul reprizei, când după ce au comis al 5-lea fault, asupra lui Fernandes, gălăţenii au fost salvaţi de devierea portarului Toniţa, în bară, la execuţia din 10 metri a lui Plopeanu.

Nici repriza secundă nu a început bine pentru oaspeţi. În minutul 25 Plopeanu a văzut al doilea „galben” pentru o intervenţie cu braţul la gâtul unui adversar iar din lovitura liberă rezultată Araujo a făcut 3-0 pentru moldoveni. Totuşi, cu zece minute înainte de final „leoparzii” au revenit în joc graţie golului marcat de Fernandes, care a speculat o respingere greşită la şutul lui Nemţeanu. Imediat CFR-ul a avut şansa să se apropie la un singur gol, dar Toniţa a salvat încercările din apropiere. Dar cu mai bine de cinci minute rămase a fost până la urmă 2-3, căci acţiunea s-a repetat, de această dată cu Milovac la finalizare după şutul lui Fernandes. În ultimul minut s-a mizat pe om în plus în locul portarului, dar Ignat a stabilit scorul final: 4-2, după ce a prins mingea în propria jumătate.

Pentru CFR au jucat: Lungu – Lupu, Plopeanu, Fernandes, Vârlan, Milovac, Ilaş, Nemiţeanu. În urma acestui rezultat, feroviarii au rămas pe locul 3, cu 18 puncte. Galaţiul s-a apropiat la doar două puncte de timişoreni.

Pentru CFR urmează marţi, 11 decembrie, de la ora 12.00, un joc acasă cu Sportul Ciorăşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.