Zeci de șoferi au devenit pietoni în mini-vacanța de 1 decembrie, în...

Zeci de șoferi au devenit pietoni în mini-vacanța de 1 decembrie, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În perioada 26 noiembrie – 1 decembrie, poliţiştii de la Rutieră au oprit pentru control sute de mașini în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Agenții au aplicat 1.148 de amenzi şoferilor indisciplinaţi, 685 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.


Au fost reţinute 79 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului.

De asemenea, poliţiştii au întocmit 16 dosare penale și au reținut 34 de certificate de înmatriculare.

În data de 30 noiembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control în localitatea Urseni un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

În data de 1 decembrie, polițiștii au depistat în orașul Sânnicolau Mare un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotestest a rezultatul o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.