20% dintre elevii timișoreni învață de acasă din cauza frigului din școli

20% dintre elevii timișoreni învață de acasă din cauza frigului din școli

0
DISTRIBUIȚI

elevi

Inspectorul școlar general adjunct al județului Timiș, Cosmin Hogea, a declarat, vineri, că 22 de unități de învățământ, în total 10.269 de elevi, sunt în on-line. Este vorba despre 20% din numărul total al elevilor timișoreni, iar de vină este lipsa agentului termic în sălile de clasă.

Hogea a spus că acestor unități școlare li se vor adăuga și altele care vor trece în on-line tot din lipsa căldurii, astfel că 30% dintre elevii timișoreni vor învăța de la distanță.

„Avem și pandemia, amândouă se suprapun și creează o panică, părinții sunt speriați că elevii se infectează mai ușor pentru că nu reușesc să aerisească sălile de clasă și răcesc.


Căutăm o soluție, dacă se impune, de a suspenda activitatea la toate școlile din Timișoara. Norocoase sunt școlile care au elevi în containere pentru că se încălzesc pe electricitate”, a declarat, vineri, inspectorul școlar general adjunct al județului Timiș, Cosmin Hogea.

Fiecare unitate de învățământ în parte a contactat reprezentanții Coltermului, a spus Hogea, însă momentan problema căldurii în școli rămâne fără rezolvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.