25 de tone de sare, folosite în ultima zi de firma care...

25 de tone de sare, folosite în ultima zi de firma care face deszăpezirea în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1010769351">

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, având în vedere condițiile meteo, în cursul nopții trecute s-a intervenit cu patru utilaje pentru prevenirea formării poleiului pe căile de acces, de intrare și ieșire din oraș, poduri, pasaje și străzi principale.

S-a folosit o cantitate de 25 tone de sare, iar pe tot parcursul zilei de ieri și în această dimineață, s-a acționat manual pentru înlăturarea gheții, cu prioritate în zonele în care există unități de învățământ, spitale, piețe și se lucrează, în continuare, la îndepărtarea gheții de pe trotuare.

Cetățenii, instituțiile publice, firmele, persoanele juridice și asociațiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada și gheața de pe trotuarele din fața imobilelor și a clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, imediat după ninsoare.

Aceștia au obligația și de a curăța rigolele din fața caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața (țurțurii) de pe acoperișurile imobilelor, de pe burlane sau de atenționare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus.

Neîndeplinirea obligațiilor amintite anterior se amendează.

Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, timișorenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918 – dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop.

De asemenea, acestea se pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.