Accident pe o șosea din Timiș, două mașini s-au răsturnat. Patru răniți,...

Accident pe o șosea din Timiș, două mașini s-au răsturnat. Patru răniți, printre care o fetiță UPDATE 2 Accidentul a fost provocat intenționat

0
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în această după-amiază pe centura Lugojului.

„Un bărbat, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe DN 6 (Centura Lugojului), dinspre Caransebeș înspre Timișoara, iar la intersecția cu A6 a intrat în coliziune fața-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 46 de ani, care circula în aceeași direcție de deplasare. În urma impactului cele doua autoturisme au fost proiectate peste construcția din intersecția prevăzută cu sens giratoriu, acestea răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, respectiv cei doi conducători auto și doi pasageri, o minoră în vârstă de 10 ani și un bărbat de 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeie. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE Conform lugojinfo.ro, accidentul ar fi fost provocat intenționat de tânărul în vârstă de 19 ani. Acesta a lăsat un bilet în care preciza că urmează să se sinucidă, înainte de a pleca de acasă cu mașina.

UPDATE 2 În cuprinsul biletului de adio pe are l-ar fi lăsat tânărul de 19 ani, care a produs accidentul de pe Centura Lugojului, acesta ar fi explicat părinților gestul pe care urma să îl facă, cerându-și totodată, iertare. De asemenea, acesta ar fi precizat modalitatea în care ar fi urmat să îi fie împărțite bunurile pe care le deține, precum și locul de veci unde ar fi dorit să îi fie depus trupul neînsuflețit (incinerare și împărțirea cenușei – o parte în cripta familiei și cealaltă la mormântul Sfântului Anton de la Padova).


Acesta era nemulțumit de mai multe lucruri, printre care faptul că nu a reușit să ajungă la mormântul sfântului Anton.

Mașina pe care tânărul, care ar fi fost și drogat, o conducea avea o viteză foarte mare în momentul impactului cu automobilul în care se afla o familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.