Anchetă după ce o fetiță de 2 ani a fost găsită moartă...

Anchetă după ce o fetiță de 2 ani a fost găsită moartă în casă. Victima avea leziuni pe corp UPDATE IPJ Harghita: Moartea fetiței nu a fost violentă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Harghita au deschis sâmbătă o anchetă după ce au fost sesizați de medicii de la Ambulanță cu privire la moartea unei fetițe în vârstă de 2 ani. Aceasta prezenta pe corp mai multe leziuni.

Potrivit IPJ Harghita, sâmbătă după-amiază polițiști au fost sesizați de un echipaj de ambulanță cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Plăieșii de Jos a fost constatat decesul unei minore de 2 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică. Acesta a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență.


Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate”, a transmis Poliția.

O echipă din cadrul IPJ Harghita efectuează cercetări la fața locului, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul fetei.

UPDATE Moartea fetiței de 2 ani din localitatea Plăieșii de Jos, județul Harghita, nu a fost violentă, iar leziunile de pe corp nu au legătură cu decesul, a anunțat duminică IPJ Harghita.

Potrivit Poliției Harghita, fetița de 2 ani care a murit sâmbătă la domiciliu s-ar fi culcat în dimineața aceleiași zile în jurul orei 10.00.

Părinții, îngrijorați de faptul că fetița nu se mai trezește, au apelat Ambulanța, iar un echipaj sosit la fața locului a constatat decesul micuței.

În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea fetei nu a fost violentă, iar leziunile traumatice existente pe corpul victimei nu au legăură de cauzalitate cu decesul.

Polițiștii continuă în acest caz cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul fetiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.