Aproape 900 de amenzi date de Poliția Locală, în 2021, firmelor din...

Aproape 900 de amenzi date de Poliția Locală, în 2021, firmelor din Timișoara care nu respectau normele de mediu

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au aplicat în 2021, pe linie de protecția mediului, 885 de amenzi persoanelor fizice și juridice.

Dintre acestea, 304 au fost aplicate unor societăți comerciale care desfășoară diferite activități, de la comerț, alimentație publică, prestări de servicii până la construcții – șantiere.

„Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru depozitarea de deșeuri necolectate selectiv și depuse în cantități foarte mari în apropierea locațiilor în care societățile își desfășurau activitatea, creând disconfort celorlalți cetățeni care trec sau locuiesc în apropiere, reprezentând totodată surse de poluare prin praful și mirosul degajate.


Au fost aplicate sancțiuni în zone precum str. Constructorilor, Calea Urseni, Anemonelor, Calea Dorobanților, Ceferiștilor, Iancu Flondor etc”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cele mai mari sancțiuni s-au ridicat la sume cuprinse între 25.000 și 30.000 de lei.

„Acțiunile de acest gen vor continua și în acest an, iar cetățenii pot contribui la transformarea Timișoarei într-un oraș curat și civilizat și prin semnalarea unor fapte de încălcarea a legislației referitoare la mediu”, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.