Bărbat care a împușcat mai mulți câini în Timiş, reținut pentru 24...

Bărbat care a împușcat mai mulți câini în Timiş, reținut pentru 24 de ore UPDATE Suspectul, cercetat în libertate

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna timişeană Șag a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun.

În data de 2 ianuarie, el a împușcat mai mulți câini în zona gării din localitatea Șag, un câine fiind omorât.

El a fost depistat de oamenii legii.


Sâmbătă, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Șag, la bărbatul care a împușcat câinii.

Timișeanul care a împușcat câinii este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea animalelor fără drept.

Oamenii legii i-au confiscat un pistol calibru 9×19, armă de vânătoare și o armă lungă de tir, precum și muniția aferentă acestora, deținute fără drept.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea audierii, urmând a fi reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, Serviciului Criminalistic și Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou.

UPDATE Magistrații au decis că bărbatul poate fi cercetat în libertate, însă sub control judiciar timp de 60 de zile.

1 COMENTARIU

  1. ar merita sa fie compensat pentru ca a facut treaba hingherilor. si hingherii sanctionati ca au pus in pericol viata oamenilor. dar asta e societatea in care traim

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.