Bărbat reținut de polițiști după ce a fost prins transportând lemn furat...

Bărbat reținut de polițiști după ce a fost prins transportând lemn furat într-o mașină neînmatriculată, fără a avea permis de conducere

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 7 Rurală Lugoj au oprit ieri pe DC 136, în localitatea Pietroasa Mare, județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care transporta cantitatea de 0,9 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a tăiat ilegal doi arbori nemarcați din pădurea din apropierea localității. Atât materialul lemnos depistat în autoturism cât și cel găsit tăiat la locul faptei, a fost lăsat în custodia pădurarului.

Ulterior, la locul faptei au mai fost găsiți alți nouă arbori pe care bărbatul îi tăiase în data de 14 ianuarie 2022, iar materialul se afla la domiciliul acestuia, de unde a fost ridicat și predat Ocolului Silvic Lugoj.

„În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat, că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar autovehicul nu era înmatriculat.


În urma celor constatate, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. cum? ca guvernul a spus ca nu exista furturi de lemne in tara. la fel cum a disparut si pandemia in vara, cum ca dna isi face treaba, politia ne tine in siguranta, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.