Șoferi fără permis, prinși la volan în două sate din Timiș. Alți...

Șoferi fără permis, prinși la volan în două sate din Timiș. Alți șoferi drogați sau băuți, opriți de Poliția Rutieră

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1020962426">

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș câțiva șoferi care au încălcat legea, astfel că le-au întocmit dosare penale.

În cursul zilei de duminică, polițiștii timișeni au depistat în localitățile Bencecu de Sus și Izvin doi bărbați în vârstă de 42 și 65 de ani, care nu aveau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Tot duminică, 23 ianuarie, în jurul orei 20:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Veneția din localitatea Dumbrăvița un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Și tot duminică, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat, pe strada Oituz, din Timișoara, un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.