Bătaie pe stradă între elevele unui liceu din Banat. Polițiștii s-au sesizat...

Bătaie pe stradă între elevele unui liceu din Banat. Polițiștii s-au sesizat din oficiu după ce imaginile au apărut pe internet

0
DISTRIBUIȚI

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au sesizat din oficiu, ieri, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în urma vizualizării unor imagini video apărute pe o rețea de socializare, în care o minoră este agresată fizic de alte două, în municipiul Caransebeș.

„Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că ieri, în jurul orei 10.00, în pauza dintre orele de curs, cele 3 minore de 15 și 16 ani, eleve ale unui liceu din Caransebeș, s-au deplasat împreună în afara unității de învățământ.


În parcarea de pe strada Ștefan Herce, pe fondul unor discuții în contradictoriu, una dintre tinere, de 15 ani, a fost agresată fizic de celelalte două, fiind lovită cu palmele peste față. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

De asemenea, au fost informate conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.