Casetă specială la un eveniment inedit: Makunouchi Bento lansează un album în...

Casetă specială la un eveniment inedit: Makunouchi Bento lansează un album în doar 15 exemplare

0
DISTRIBUIȚI

Duo-ul timișorean Makunouchi Bento pregătește o surpriză inedită melomanilor prin lansarea unei casete într-o ediție limitată de 15 exemplare, evenimentul fiind prilejuit de aniversarea a doi ani de existență a spațiului Indecis.

„Vă invităm sâmbătă 22 ianuarie de la ora 18 să sărbătorim lejer ascultând albumul «Swimé» de Makunouchi Bento. Albumul «Swimé» (Eerik Inpuj Sound, 2010) este relansat pe casetă, într-o ediție (foarte) limitată, 15 exemplare, 90 minute, opt melodii plus două remixuri bonus.


Este un «release» special și se va putea cumpăra doar la The Secret Garden Bookshop”, au transmis organizatorii acestui eveniment.

Makunouchi Bento, sau „cutia pentru prânz” japoneză, e o cutie din lemn lustruită şi îngrijită, împărţită în compartimente cu bunătăţi culinare. Probabil că acest fetish corespunde celei mai familiare imagini a mediului domestic japonez. Interpretând cutia ca obiect, dar în acelaşi timp ca metaforă, Felix Petrescu (Waka X) şi Valentin Toma (Toma Carnagiu, FKA Qewza) au pus, la finalul anului 2000, bazele acestui proiect muzical cinematic / experimental / electroacustic.

Indecis este un spațiu independent, incluziv și sigur din Timișoara. O organizație non-profit din care fac parte o artistă, un inginer și un sociolog, care își propune să promoveze și să creeze relații dinamice între artă și artiste/artistx/artiști prin organizare de expoziții, stimularea producției artistice, de publicații sau alte evenimente culturale și educaționale. Spațiul Indecis trăiește în simbioză, împărțind același loc cu The Secret Garden Bookshop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.