Ce e nou în „Perla Banatului” pentru amatorii de sporturi de iarnă

Ce e nou în „Perla Banatului” pentru amatorii de sporturi de iarnă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1995288906">

Domeniul schiabil din stațiunea Muntele Mic, aflată sub vârful muntelui cu același nume din Banatul Montan și supranumită „Perla Banatului”, își așteaptă și în acest sezon turiștii iubitori de zăpadă și de sporturi de iarnă, cu 20 de kilometri de pârtie dintre care cinci kilometri de nocturnă, trei teleskiuri și două telescaune, oferind amatorilor de ski și nu numai, bucuria de a descoperi frumusețea muntelui în anotimpul hibernal, cu priveliștea care se deschide spre depresiunea Caransebeșului și Munții Țarcu. Pe Muntele Mic se pot închiria schiuri, plăci și sănii, există școli de schi și snowboard iar zona dintre pârtiile Borlova și Valea Soarelui este destinată săniilor.

Servicii online

Iubitoare de natură, turism și sport, echipa weSki a început un proiect de dezvoltare a turismului montan, pentru a transforma stațiunea Muntele Mic în cea mai modernă din țară, cu servicii la cele mai înalte standarde de calitate, păstrând în același timp frumusețea locului și protejând natura.

Ca o noutate, pentru Muntele Mic poate fi achiziționat acum skipass online, accesând link-ul https://muntelemic.axess.shop/ro/Tickets, după care cei interesați trebuie să se prezinte la unul din cele trei pick-up box-uri din stațiune pentru ridicarea cartelei, și pregătirile pentru plecare sunt terminate.  După achiziționarea voucher-ului online, există un termen de zece zile pentru ca acesta să fie activat la pick-up-box-urile din stațiune. Skipass-uri mai pot fi achiziționate atât de la Ski Center, cât și de la baza telescaunului Vâlsanu.

După ce turiștii se află în posesia cartelei, aceasta poate fi încărcată direct pe site-ul www.weski.ro introducând codul WTP de pe aceasta de câte ori doresc să meargă pe munte, și au acces direct la porți, fără a mai fi nevoiți să treacă pe la pick-up box-uri. Cu o singură cartelă, ei vor avea acces la telescaunul Vâlsanu, teleskiul Nordica și pe toate pârtiile de ski din stațiune, inclusiv Isai și Borlova.

Transport gratuit în stațiune

Din acest sezon, echipa weSki pune la dispoziție, în zilele în care parcarea de pe platoul stațiunii este plină – de regulă sâmbăta și duminica sau în zilele de sărbătoare – un microbuz gratuit pentru asigurarea transportului turiștilor  care și-au parcat mașinile reglementar în parcările weSki, cu fața spre sensul de plecare,  până în stațiune.

Pentru cei care ajung pe munte vor fi asigurate toate condițiile de protecție pentru a se evita, pe cât posibil, răspândirea tulpinilor de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.