Ce a mai realizat constructorul pe șantierul centurii de sud a Timișoarei....

Ce a mai realizat constructorul pe șantierul centurii de sud a Timișoarei. Cine va superviza lucrările

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2116061222">

Antreprenorul de pe șantierul centurii Timișoara Sud montează, până la sfârșitul săptămânii viitoare, grinzi peste DN 59 Timișoara – Șag și în zona localității Chișoda, potrivit DRDP Timișoara.

În afara grinzilor de pe deschiderile principale, care vor fi amplasate ulterior, în aceste zile vor fi montate 32 de suprastructuri în cele două poziții amintite.

Numărul total de grinzi de pe centura Timișoara Sud va fi, la finalul lucrării, de 235.

Varianta de ocolire sud a orașului, în lungime de 25 de kilometri, va face legătura pe direcțiile Reșița – Voiteg – Timișoara, Serbia – Moravița – Deta – Timișoara și mai departe spre Arad, respectiv Lugoj, asigurând continuitatea drumului european E 70, respectiv între DN 59 și DN 69.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a mers, vineri, în inspecție, pe șantierul Centurii Timișoara Sud și i-a cerut antreprenorului să se mobilizeze mai bine și să respecte termenele contractuale.

„Reprezentantul antreprenorului a dat asigurări că ritmul de lucru va fi mai alert decât până acum”, a anunțat ministrul.

CNAIR va trimite un reprezentant săptămâna viitoare pentru a monitoriza lucrările de pe șantier.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.