CFR Timişoara a debutat spectaculos în noul an. Victorie după ce a...

CFR Timişoara a debutat spectaculos în noul an. Victorie după ce a fost condusă de două ori de Ciorăşti

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Miruna Maria Mihancea / Facebook

CFR Timişoara a învins-o în primul meci oficial al anului pe nou promovata de care a trecut şi în ultima partidă din 2021.


A fost 4-2 cu Sportul Ciorăşti în prima rundă din turul suplimentar al Ligii I la futsal, dar nu a fost un succes obţinut foarte uşor de „leoparzi”.

Echipa din Vrancea a condus cu 1-0 şi 2-1 iar la pauză s-a consemnat egalitate (1-1) în partida de ieri seară din sala „Constantin Jude”. Reuşitele oaspeţilor au fost semnat de D. Ion. În timp ce pentru CFR a punctat prima dată Fl. Matei, în minutul 1. În partea secundă bănăţenii au răsturnat tabela în acelaşi minut (34). Mai întâi acelaşi jucător revenit dintr-o accidentare a punctat după o fază fixă, apoi Fernandes a înscris pentru 3-2 cu un şut din propria jumătate. În ultimul minut Matei şi-a completat „tripla” tot cu o reuşită de la mare distanţă.

Prin acest succes, CFR-ul a egalat la puncte formaţia din Odorheiu Secuiesc, ocupanta locului 3, cu 24 de puncte, şi grupare care marţi întâlneşte Luceafărul Buzău. În runda a doua din această fază feroviarii joacă pe 1 februarie (ora 18) la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.