CFR Timişoara are un jucător selecţionat la prima reprezentativă de futsal

CFR Timişoara are un jucător selecţionat la prima reprezentativă de futsal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă (Adrian Schindarli / Radio Timișoara)

Echipa timişoreană din prima ligă la futsal are un component selecţionat la lotul naţional.


Portarul Theodor Lungu a fost chemat de selecţionerul Endre Kacso pentru jocurile amicale pe care România le va disputa la finele lunii cu reprezentativa Suediei.

Goalkeeperul e singurul component al lui CFR Timişoara în lotul României. Celelalte soluţii pentru linia porţii pentru „tricolori” sunt Gică Dospinescu (Sportul Ciorăşti) şi Petrișor Toniță (United Galați). Lungu a evoluat în trecut şi la Informatica, club care a fost de asemenea finanţat de tatăl său – Gabriel Lugnu. La lot mai merg şi ex-timişorenii Darius Nastai, fost jucător la Informatica, chemat de „afară” de la FIT–Morning Gredar Brzeg (Polonia) şi Felipe Oliveira, de la Jaén (Spania).

Jocurile cu nordicii se dispută pe 23 și 24 ianuarie, pe „Estrad Arena” din Alingsås, localitate aflată la aproximativ 45 de kilometri Nord-Vest de Göteborg. Reunirea lotului e programată la Mogoşoaia pe 20 ianuarie.

În altă ordine de idei, CFR Timişoara va reluat campionatul în turul suplimentar al Ligii I cu un joc pe teren propriu cu Sportul Ciorăşti, programat sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 17.00, în sala C-tin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.