Comtim lansează pe piață noi game de produse

Comtim lansează pe piață noi game de produse

0
DISTRIBUIȚI

Smithfield România, compania care deține marca binecunoscută românilor, a anunțat că va lansa noi game de produse Comtim.

„În urmă cu 17 ani, Smithfield România punea bazele, în zona de Vest a ţării, a ceea ce avea să devină un model de business sustenabil in zootehnie si industrie alimentară. Smithfield România produce hrană bună, produsă local, în mod responsabil, milioanelor de familii care caută carnea de porc de calitate superioară, 100% românească. Prin brandul Comtim, cele mai înalte standarde din industrie în ceea ce privește siguranța alimentară sunt aplicate pe întregul lanț de producție, din fermă în furculiță, oferind astfel consumatorilor produse din carne de porc de calitate superioară. Principalele atribute ale brand-ului Comtim sunt calitate și autenticitate. 100% Românesc!”, a transmis compania prin intermediul unui comunicat.

În ultimii ani, principalul obiectiv al companiei a fost extinderea portofoliului de produse de brand care să satisfacă pe deplin nevoile consumatorilor, luând în considerare recomandările acestora.


Schimbarea stilului de viață și a obiceiurilor culinare, lipsa timpului dedicat preparării acestora, precum și interesul consumatorilor pentru un stil de viață echilibrat, au contribuit la dezvoltarea gamelor de produse dezvoltate sub brandul Comtim. Astfel, oferim consumatorilor noștri produse din carne de porc proaspătă,românească, dar și produse ușor de gătit, preparate cu diverse marinade cu ingrediente naturale, mai spune mesaju Smithfield.

Gamele oferite de Comtim:

– Porc Proaspăt;

– Porc Ușor;

– „Bun de Gătit” la Grill și la Cuptor;

– Steak House Comtim;

– Conserve Comtim.

„Împreună, gamele de produse Comtim se completează și pun la dispoziția consumatorilor o colecție completă de produse din carne de porc, cu gust și stil. Gamele sunt veritabili ambasadori culinari de brand atât pentru consumatorii conservatori cât și pentru cei moderni. Produsele Comtim reprezintă o invitație gastronomică pentru toți cei care doresc să testeze rețete inedite, originale Comtim. Astfel, se împletesc într-un mod aparte inovația cu tradiția si măiestria gustului autentic românesc, aducând calitate și savoare inconfundabilă pentru o experiență culinară memorabilă alături de cei dragi. Promisiunea principală a acestor produse este Original Comtim. O declarație onestă și bine conturată în jurul unui brand cu tradiție în România, Comtim”, mai spune comunicatul producătorului de carne de porc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.