Politehnica a încheiat stagiul de pe plan local şi se pregăteşte de...

Politehnica a încheiat stagiul de pe plan local şi se pregăteşte de primele amicale. Nicolae Croitoru: „A fost o perioadă utilă”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara nu a plecat niciunde nici în această perioadă pentru un cantonament, dar s-a descurcat cu condiţiile de pe plan local. Antrenorul Nicolae Croitoru admite că nu totul a decurs perfect, vremea fiind destul de neprielnică în această perioadă, dar e optimist că efortul din cele două săptămâni ale stagiului va da roade în primăvară.

Cazaţi la „COŞ”, alb-violeţii au beneficiat şi de sala de fitness a stabilimentului universităţii, cât şi de condiţiile bune oferite de Baza 2, acolo unde de anul trecut a mai fost instalat un „sintetic” de dimensiuni mai reduse.

„Eu cred că a fost o perioadă utilă, a fost o perioadă de acumulări, sigur că accentul a fost pus pe factorul fizic, însă şi ceilalţi factori ai antrenamentului au fost abordaţi în această perioadă.


Urmează trei săptămâni de jocuri. Ceea ce am făcut în această perioadă sperăm să se vadă în jocurile care urmează, dar mai ales în meciurile de campionat!”, a declarat Nicolae Croitoru.

„Aşa cum le spuneam şi eu mai devreme, participarea lor a fost una bună, pozitivă, chiar dacă am întâmpinat şi dificultăţi, care ţin de vreme, ţin de starea terenurilor şi aşa mai departe… Mă bucur că nu am avut accidentări grave. În afară de Rogosic, care a acuzat o lovitură şi a trebuit să stea în afara antrenamentelor, nu în totalitate, pentru că o parte dintre antrenamente le-a efectuat… în rest, chiar dacă au mai fost probleme, au fost probleme minore care nu au afectat programul de pregătire al jucătorilor”, a concluzionat tehnicianul.

Croitoru nu a putut miza la pregătirea din teren pe serviciile lui Cosmin Bîrnoi, accidentat la adductori, dar acesta a făcut totuşi câteva şedinţe în sala de forţă.

Deocamdată Politehnica l-a anunţat oficial ca transfer, sub formă de împrumut, doar pe Alex Iamandache, de la Pucioasa, fosta echipă a lui Nicu Croitoru. „Îl ştiu bine, îl ştiu de foarte mult timp, este un jucător în care eu am încredere că va confirma, chiar dacă este un nivel superior. Sper să aibă capacitatea să se adapteze la cerinţele pe care le presupune nivelul Ligii 2, calitate are, în pregătire a demonstrat că este foarte motivat, aşteptăm rezultatele!”, a subliniat „principalul”. Bănăţenii îi mai au în pregătiri pe Balsa Rogosic, Stefan Vukoje şi Gabriel Plumbuitu, „din afara” clubului.

Ultimul antrenament la stagiului, cel de azi dimineaţă, a fost şi unul axat pe minge. Săptămâna viitoare Poli are primele teste cu adversari – miercuri, la Baza 2, de la ora 16.00, e stabilit jocul cu CSC Dumbrăviţa, în timp ce sâmbătă, 5 februarie (ora 13), alb-violeţii au joc în deplasare cu CSM Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.