Două transferuri de top pentru CSM Lugoj. O campioană mondială şi europeană...

Două transferuri de top pentru CSM Lugoj. O campioană mondială şi europeană cu Serbia se alătură voleibalistelor de pe Timiş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: odbojka-volleyball.com

Odată cu cel mai bun parcurs continental din istorie, CSM Lugoj a trecut şi la cel mai valoros transfer realizat de club până acum. Echipa de pe Timiş a anunţat azi sosirea primelor două jucătoare din cele trei transferuri importante dorite în această iarnă. Liberoul Silvija Popovic reprezintă o adevărată lovitură pe piaţă, având numeroase medalii cu naţionala plavă, iar alături de ea în Banat a venit şi coordonatorul Vukoja Dubravka.

Cele două mutări reprezintă un „statement” al echipei de pe Timiş pentru anul 2022. CSM-ul lugojean e calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup şi sunt pe 5 în campionat.

Silvija Popovic (35 ani) e mutarea majoră anunţată de clubul timişean.


Aceasta a fost titulară în naţionala Sebiei la JO din 2016 şi 2020, când echipa din ţara vecină a cucerit argintul, respectiv bronzul. Are de asemenea un loc 1 mondial în 2018 şi încă două titluri continentale. Ceea ce o face cea mai valoroasă jucătoare care a evoluat la Lugoj. „A mai jucat la Rabita Baku, Volero Yurich, Volei Alba Blaj. A fost desemnată cel mai bun libero în 2015, 2017 şi 2018 în FIVB Club World Championship şi FIVB Volleyball World Championship”, se mai arată în prezentarea făcută pe pagina de Facebook CSM Lugoj – volei.

Cea de-a doua achiziţie anunţată astăzi e Vukoja Dubravka (25 ani, foto jos), coordonator sosit tot din Serbia. A evoluat la Spartak Subotica, University of Texas RGV, Chinese Taipei şi Balatonfüred.

Foto: goutrgv.com

„Să le urăm succes celor două jucătoare şi să sperăm că vom putea, în curând, să vă anunţăm şi cea de a treia jucătoare pe care dorim să o aducem la Lugoj”, se mai arată în comunicat.

CSM Lugoj va întâlni pe plan continental gruparea turcă Aydin pe 25 ianuarie, în prima manşă din sferturile Cupei Challenge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.