Directoarea de la Liceul „Azur” din Timișoara și-a dat demisia

Directoarea de la Liceul „Azur” din Timișoara și-a dat demisia

0
DISTRIBUIȚI

Directoarea Liceului Tehnologic Azur din Timişoara, Camelia Moț, și-a dat demisia după ce în spațiul public au apărut mai multe critici la adresa sa, printre care și faptul că a chemat recent un preot pentru a oficia o slujbă de pomenire a mamei sale chiar într-o clasă a şcolii.

Întâmplarea a ajuns la urechile celor de la Inspectoratul Școlar Județean Timiș, care au deschis o cercetare disciplinară.

Miercuri, șeful IȘJ Timiș, Marian Popescu, a transmis că directoarea și-a dat demisia cu data de luni.

„Cercetarea continuă, cu data de 17 ianuarie trebuie să numim acolo un director, sper să avem opțiune bună acolo”, a afirmat Popescu.

„Despre comemorarea mamei care s-a dus acum două luni îmi cer scuze, chiar nu pot să am o discuție.


Îmi pare rău pentru moartea mamei”, a spus Camelia Moţ la Antena 3.

Potrivit aceleiași surse, directoarea era acuzată de angajații instituției că abuzează deseori de funcția pe care o deține. Mai exact, aceștia spun că i-a pus de mai multe ori să-i plimbe câinele în curtea școlii și chiar să-i spele mașina.

Totodată, înainte de Crăciun, directoarea le-a cerut diriginților să le transmită elevilor să cumpere brazi în ghivece pe care să îi aducă la școală și să îi împodobească, iar aceștia să fie ulterior plantați în curtea instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.