Doi tineri care au furat sute de litri de motorină dintr-un TIR...

Doi tineri care au furat sute de litri de motorină dintr-un TIR pe Autostrada Vestului, prinși de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Oraşului Făget – Sectia 10 Poliție Rurală au reținut doi bărbați, de 21 și 31 de ani, bănuiți de comiterea unui furt calificat. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„La data de 28 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Oraşului Făget – Sectia 10 Poliție Rurală, au identificat doi bărbați, de 21 și 31 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


În fapt, în data de 28 ianuarie, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 300 de litri de combustibil dintr-un autotren aflat într-o parcare de pe A1, pe sensul de mers Lugoj – Deva, acestea fiind surprinse de către conducătorul autotrenului, moment în care au părăsit locul faptei. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi și recuperării prejudiciului în totalitate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.