Firmele timișene, invitate de CCIAT să viziteze două târguri internaționale pentru industria...

Firmele timișene, invitate de CCIAT să viziteze două târguri internaționale pentru industria alimentară, în Grecia

0
DISTRIBUIȚI

Cu sprijinul biroului economic și comercial al ambasadei Republicii Elene la București și al „Helexpo” Salonic, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene să participe, în calitate de vizitatori, la târgurile internaționale pentru industria alimentară „Artozyma” și „Detrop Boutique”, care vor avea loc între 26 și 28 februarie, în orașul grecesc Salonic. Aflat la cea de-a X-a ediție, târgul internațional „Artozyma”, care prezintă produse de panificație, cofetărie, patiserie, produse semipreparate și echipamente, este cel mai important eveniment de profil din Balcani și sud-estul Europei organizat de centrul internațional ”Helexpo” Salonic, concomitent cu târgul internațional de produse alimentare, băuturi, utilaje, și echipamente de ambalare „Detrop Boutique”, ajuns  în acest an la cea de-a XXX-a ediție.


Mai multe informații despre expoziție, firme expozante și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web  http://artozyma.helexpo.gr/en și http://detropboutique.helexpo.gr/en.

Prin „Hosted Buyers Program” susținut de guvernul elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare – două sau trei nopți în hotel de patru sau cinci stele – și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor în cadrul expoziției. Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție iar participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire. Costurile de organizare sunt de 150 lei plus TVA pentru companiile membre ale CCIAT și de 300 lei plus TVA pentru companiile care nu sunt membre.

Companiile care identifică posibili parteneri în rândul firmelor expozante dar din diverse motive nu pot participa la târguri, pot fi reprezentate de către CCIA Timiș, pe baza unei prezentări a firmei și a unei oferte de colaborare, transmisă în prealabil.

Termenul de înscriere este 15 ianuarie 2022 iar relații suplimentare pentru procedura de înscriere pot fi obținute la numărul de telefon 0372 185 285 sau la adresa de e-mail ccoroian@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.