Flagrant DIICOT în noaptea de Revelion. Ce au reușit să captureze anchetatorii...

Flagrant DIICOT în noaptea de Revelion. Ce au reușit să captureze anchetatorii în urma operațiunii

0
DISTRIBUIȚI

DIICOT a avut prima operațiune chiar în noaptea de Revelion când a fost destructurată o grupare de trafic internațional de droguri de mare risc și de risc. Două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce transportau 600 de grame de cocaină și 176 grame de cannabis.

Flagrantul a fost urmat de punerea în aplicare a 14 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Iași la persoane bănuite că fac parte din grupul infracțional organizat și că se ocupă cu distribuirea drogurilor în județul Iași și în zonele limitrofe.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și au fost ridicate 400 de grame de substanțe susceptibile a fi canabis, patru grindere, o instalație pentru înființarea culturilor de canabis indoor, precum și 5.000 de euro, 10.000 de lei, 500 de lire, un pistol cu gaz lacrimogen cu 38 de cartușe, 18 telefoane mobile, 2 laptopuri și înscrisuri.

Din investigații a reieșit că drogurile au fost aduse în România din Olanda prin Germania.
Șase persoane au fost duse la audieri, la sediul DIICOT Iași.


În cauză, procurorii DIICOT au dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, introducere în țară de droguri de risc și deținere în vederea consumului propriu de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.