Formația ABRA a lansat o melodie nouă din viitorul disc, „O muză...

Formația ABRA a lansat o melodie nouă din viitorul disc, „O muză perfectă”

0
DISTRIBUIȚI

Formația ABRA lansat un nou videoclip la piesa Mutarea în plic, care anunță apariția albumului „O muză perfectă“, programat să ajungă în mâinile melomanilor în cursul lunii viitoare. Compoziția și versurile piesei îi aparțin lui Adrian Dinu-Schwartz, producția muzicală a fost realizată de Horea Crișovan în studioul VanDerCris din Timișoara, iar înregistrarea a fost realizată de Uțu Pascu.

„Piesa a fost scrisă acum vreo trei sau patru ani. Nu e deci chiar nouă, însă e una din puținele de pe noul album pe care le-am căntat live la ultimele noastre concerte în varianta de trio. E cumva o piesă pozitivă, la care eu țin foarte mult. Fiind filmată, i-am făcut un mic clip folosind și câteva imagini live.


Noi sperăm ca noul nostru album «O muză perfectă» sa apără încă în luna februarie a acestui an. El va conține și doua piese mai vechi din perioada pre-Abra, și anume «Scoate-mă din trup afară» și «Idila», piese pe care le-am cântat des live, care însă nu au apărut încă pe nici un album Abra (asta chiar ni s-a reproșat des!!). Materialul a fost mixat și masterizat de Horea Crișovan, care a preluat practic producția muzicală. Și bine a făcut! Albumul sună cald, rotund, actual. Dar asta și datorită lui Doru Apreotesei, care și-a pus și el amprenta pe material. Backing vocals: Mirela Iacob și Dana Borteanu, o alegere care din punctul meu de vedere nu se putea mai bună! «O muză perfectă» va fi disponibil prin A&A Records în rețeaua Cărturești.”, ne-a declarat Christian Podratzky.

Discografia formației ABRA include două albume editate în Germania, „The boat” și „Your discovery”, după care au urmat albumele scoase în România „La frumuseţea ei”, „Şapte” și „Data când totul e gata“. Formația este alcătuită din Adrian Dinu-Schwartz, Christian Podratzky și Valentin Potra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.