Fotomodele și rock: formația arădeană Ceitrei a lansat videoclipul piesei „Nothing More”

Fotomodele și rock: formația arădeană Ceitrei a lansat videoclipul piesei „Nothing More”

0
DISTRIBUIȚI

Formația arădeană Ceitrei a lansat videoclipul piesei Nothing More, melodie care este inclusă pe albumul de debut al trupei care poartă numele de „CI3”.

„Ideea clipului vine din lucruri simple, bucuria de a cânta muzica ce-ți place. Locația superbă, fotomodelele Boit Daniela Maria (căreia i se datorează și machiajul profesional al personajelor), Larisa Popa și Baidoc Ancuța Daniela au adus plusul de culoare necesar clipului. Responsabil cu filmarea a fost cameramanul Adelin Balica, luminile de platou Toncraft Event, montajul și ideea video aparținând solistului Ceitrei, Ciprian Mateian. Prologul videoclipului este creat pe baza unui joc celebru, numit Ouija. Placa Ouija (sau Placa Spiritelor sau placa/planșeta vorbitoare) este o placă plană marcată cu literele alfabetului, numerele 0-9, cuvintele «da», «nu», «salut» (ocazional) și «la revedere», împreună cu diverse simboluri și elemente grafice. Această placă folosește o planșetă (o piesă mică din lemn în formă de inimă) sau un indicator mobil pentru a indica mesajul unui așa-zis spirit pe placă în timpul unei ședințe de spiritism.


Pentru că acest joc nu este atât de cunoscut în România, planșa a fost căutată pentru achiziție în mai toate librăriile fizice sau online arădene, bineînțeles, fără rezultat. Atunci s-a apelat la făurirea ei manual, un print profesional și putin lucru manual. Momentul de actorie al fetelor, un filtru «horror» și… prologul a fost gata! Sergiu Nădăban, tobosarul trupei Ceitrei, s-a ocupat de cea mai rapida lecție de tobe a Larisei Popa, insuflandu-i ideea de ași face propria trupa de fete. Tiberiu Back, la bass, a transmis același mesaj Ancuței Baidoc, Ciprian Mateian, voce și chitara în Ceitrei, Danielei Boiț. Pentru că lucrurile s-au legat atât de frumos și bine, montajul videoclipului a durat doar patru ore, fiecare «frame» găsindu-și loc în clip”, au transmis membrii trupei despre acest videoclip.

Trupa alcătuită din Ciprian Mateian, Tiberiu Back și Sergiu Nădăban a apărut în peisajul rock românesc cu doi ani în urmă la Arad, iar anul trecut CEITREI a câștigat premiul întâi acordat de juriul festivalului Posada Rock, eveniment ce s-a desfășurat în luna septembrie în Câmpulung Muscel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.