Freestyle de Timișoara: MCx Woodie și „Leii din Banat”

Freestyle de Timișoara: MCx Woodie și „Leii din Banat”

0
DISTRIBUIȚI

Rapperul timișorean MCX Woodie a lansat un single nou care poartă numele de „Leii din Banat”, videoclipul fiind regizat de Ovidiu Roteliuc, fondatorul Timișoara Film Society.

MCx Woodie este o figură cunoscută pe scena de hip-hop și drum and bass din Timișoara și nu numai. Pe numele său adevărat Dragoș Pădureanu, artistul s-a născut în Craiova și și-a început activitatea în data de 2 mai 2012 în urma participării la primul concurs de beatbox din România, eveniment ce s-a desfășurat la Iași. De-a lungul anilor, timișoreanul care a absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor (FEAA) a fost prezent ca invitat la diferite evenimente din țară, printre acestea numărându-se Electric Castle, BMC Fest, Revolution Festival sau Magnetic Rooftop.


Începând cu sfârșitul lunii noiembrie 2018 și până în 28 ianuarie 2019, Woodie a reprezentat țara noastră în cadrul unui eveniment inedit desfășurat în capitala Emiratelor Arabe Unite sub numele de Sheikh Zayed Heritage Festival, care are loc pe parcursul a două luni.

Anul trecut, Woodie a participat la cea de-a doua ediție a concursului de battle MC din România numit re:VERS, fiind printre primii opt admiși pentru acest eveniment. Tot în 2021, K-lu și MC Woodie au fost protagoniștii unei lecții dedicate hip-hop-ului, în cadrul lecțiilor de muzică realizate de Tribul Artistic.

Noua piesă a lui MCX Woodie este un material realizat in cadrul proiectului Sponsor Day al echipei de baschet masculin SCM OHMA Timisoara si cu ajutorul Black Auto Timisoara, partenerul de mobilitate al „leilor” din Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.