Ianuarie plin de evenimente la Institutul Francez din Timișoara

Ianuarie plin de evenimente la Institutul Francez din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Institutul Francez din Timișoara își reia activitatea în noul an în 10 ianuarie, cu atelierele pentru copii și adolescenți – povești, cântece și jocuri „en français” cu Mimi Souris și un atelier de actorie – iar în 21 ianuarie, de la ora 20:00, va avea loc o întâlnire virtuală pe pagina de facebook cu ocazia Nopților lecturii. Un actor francez și o actriță româncă vor da citire mai multor texte în franceză și română, a căror  temă principală este iubirea. Cei mai mici cititori, cu vârste cuprinse între 6 și zece ani, vor avea parte, de la ora 18:00, de un atelier intitulat „A iubi și a fi iubit”, pentru care înscrierea este obligatorie, la adresa de e-mail mediatheque.timisoara@institutfrancais.ro.

Institutul Francez va participa și în acest an la „Noaptea ideilor”, un eveniment care se desfășoară în peste o sută de țări de pe toate continentele, cu câteva interviuri luate unor tineri implicați în diverse organizații ale societății civile, primul dintre acestea urmând a fi difuzat în 27 ianuarie, pe pagina de facebook a institutului, iar pe site-ul https://www.lanuitdesidees.com/en/ pot fi urmărite dezbaterile și atelierele internaționale.

În aceeași zi, de la ora 18:00, cei mici sunt așteptați la o seară în pijamale, desfășurată online, cu activități menite să-i sensibilizeze la problemele mediului înconjurător.


Înscrierea este obligatorie, la adresa de e-mail mediatheque.timisoara@institutfrancais.ro.

Din 25 ianuarie va începe și o nouă sesiune de cursuri de franceză online, înscrierile putând fi făcute pe https://institutfrancais.ro/timisoara/franceza-24-24-2/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.