Administrația Fritz, contract de consultanță, prin încredințare directă, pentru un apropiat al...

Administrația Fritz, contract de consultanță, prin încredințare directă, pentru un apropiat al lui Dacian Cioloș. În plină criză a căldurii, analiză a eficienței energetice

4
DISTRIBUIȚI

Firma Finacon International Consulting SRL cu sediul în București a primit, joi, un contract de consultanță privind eficiența energetică de la Primăria Timișoara în valoare de 84.450 de lei, la care se adaugă TVA.


Contractul a fost atribuit prin încredințare directă și cu tot cu TVA depășește 100.000 de lei.

Cosmin Emilian Drăgoi, administratorul firmei, este un apropiat al lui Dacian Cioloș, iar în urmă cu câțiva ani numele său a fost „în cărți” pentru preluarea Ministerului Fondurilor Europene, însă portofoliul i-a revenit atunci lui Cristian Ghinea.

Conform contractului, „prestatorul se obligă să presteze servicii de management energetic aferente «Programului de îmbunătățire a eficienței energetice (PIEE) în municipiul Timișoara» în conformitate cu prevederile Legii 121/2014 privind eficiența energetică”.

Prestația constă în servicii de consultanță în eficiență energetică, întocmire, evaluare și actualizare a „Programului de îmbunătățire a eficienței energetice (PIEE) în municipiului Timișoara”.

Durata contractului este de 36 de luni.

4 COMENTARII

  1. Când Robu dădea aceeași bani pentru acest PIEE tăceați?? Sau naiba cu ăștia apropiații lui Cioloș… Am dat și eu ca om prost pe google să-i văd. Au făcut și strategia pentru eficiență energetică Timiș, despre aia nu aveți timpul necesar să ne informați?? Halal presă

  2. U. S. R. și Fritz, prin incompetență, hoție și prostie au păgubit Timișoara (21.000.000 Euro +1.000.000 lei +100.000 lei+ș. a. m. d.), în numai un an mai mult decât foștii în oricare an.
    Să ne scape cineva de pacoste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.