Lugojeanul Andi a lansat o casă de discuri proprie și pregătește noi...

Lugojeanul Andi a lansat o casă de discuri proprie și pregătește noi surprize muzicale

0
DISTRIBUIȚI

Andi, artistul cunoscut melomanilor autohtoni grație mai multor colaborări de-a lungul timpului, a lansat recent o casă de discuri numită KnockKnockRecords și pregătește pentru acest an o serie de surprize.

Andi Grasu s-a născut în Lugoj și a luat contact cu muzica la vârsta de trei ani, când bunica i-a pus un acordeon în braţe şi i-a adus un profesor. După ce a făcut parte o vreme din formaţia Sign, Andi a pus bazele unui cover – band, cu care a avut parte de o serie de recitaluri, iar după aparițiile sale la diverse concursuri de talente, artistul s-a mutat la Bucureșți.

„Am prins perioada de început a concursurilor de talente din România și mi-am încercat șansa pentru prima dată la Megastar unde, într-un format pe trupe am obținut locul al treilea.


Întors în Timișoara am început o colaborare cu George Hora. De asemenea am inițiat un proiect cu band unde am câștigat multă experiență live. Aș spune că experiența pe scenă e cel mai important lucru dobândit în Timișoara. Ulterior, a urmat Vocea României care a adus, inevitabil și la mutarea mea în Bucureșți. Vocea României a mai însemnat și apariția compozitorului Andi Grasu. Am început o colaborare frumoasă de cinci ani cu Demoga Music, timp în care am compus două piese ce au ajuns pe locul 1 în topuri: «Niciodată să nu spui niciodată» – Andra și «Străzile din București» – Florian Rus&Mira“, spune Andi.

Pe lângă colabărările sale, Andi a ajuns în atenția melomanilor și cu cîteva piese proprii ca „Fluturi”, „Luni”, „Nu scapi de ce ți-e frică”, „Anii ce-o să vină”, „Lasă marea”, „Probleme în dragoste”, „3, 2, 1 boom” sau „Fericit”. Unul din concertele sale de anul trecut a avut loc la Hard Rock Cafe din București, iar pentru anul în care am pășit pregătește o serie de surprize.

„2016 a fost anul în care am fost nominalizat cu piesa Fluturi la Debutul anului și Piesa cu cel mai frumos mesaj, iar Niciodată să nu spui niciodată- Andra a câștigat premiul pentru piesa anului. De atunci am lansat o serie de piese și aștept cu încredere anul 2022. Finalul de 2021 a însemnat și nașterea propriului label KnockKnockRecords și a adus și prima piesă Sărutul pentru artistul Raisa. Planurile sunt îndrăznețe și se leagă de mulți artișți cunoscuți”, ne-a declarat artistul născut în Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.