„Magyar Rock“ fabricat în Banat, în noua melodie a formației timișorene 8...

„Magyar Rock“ fabricat în Banat, în noua melodie a formației timișorene 8 Light Minutes

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană 8LightMinutes a lansat o nouă piesă în limba maghiară care poartă numele de „Az egész csak játék” (Totul e un joc), melodia fiind masterizată de Atilla Lukinich.

Trupa a lansat albumul de debut „Ébredj fel / Wake up”. printr-un concert care a avut loc în luna iulie a anului trecut în curtea cinematografului Arta. Formația a luat naștere sub titulatura de Funky Hats și a susținut o serie de evenimente care au avut „priză“ la public, iar mai apoi și-a schimbat numele în 8 Light Minutes.

La sfârșitul lunii martie 2018, tănăra formație de la Şcoala de Muzică şi Arte Artsoma, formată din cursanţi înscrişi în programul „Kids In A Band“ a susținut un recital în deschiderea concertului Vița de Vie care a avut loc în Reflektor Venue.


Un alt recital memorabil al tinerilor de la 8LightMinutes a avut loc în clubul Capcana, în deschiderea concertului formației americane Crazy Town. La sfârșitul lunii august 2020  formația a susținut un recital în cadrul festivalului Izolart iar în cursul aceluiași an a concertat în cadrul celei de-a opta ediții a festivalului Siculus desfășurat la Odorheiu Secuiesc. La acest eveniment 8LightMinutes a obținut un premiu special din partea juriului.

Cel mai recent concert al trupei a avut loc în septembrie 2021 în cadrul evenimentului Zilele Culturale Maghiare din Timișoara, care s-a organizat pentru a șasea oară, în centrul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.