Manic Sinners revine cu o porție sănătoasă de hard rock melodic extrasă...

Manic Sinners revine cu o porție sănătoasă de hard rock melodic extrasă din albumul de debut, care va fi lansat în luna februarie

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul muzical Manic Sinners, format din Ovidiu Anton, Adrian „Baciu“ Igrișan și Toni Dijmărescu, a lansat cel de-al treilea single, „Carousel“, împreună cu un lyric video, realizat de Ionuț „Dhope“ Andrei.

Piesa face parte din albumul de debut, „King Of The Badlands“, care va apărea pe 18 februarie la casa de discuri italiană Frontiers Music. Discul a fost mixat și masterizat de celebrul muzician și inginer de sunet, Alessandro Del Vecchio (Revolution Saints, Hardline, Jorn).

Piesele incluse pe albumul de debut sunt „Drifters Union”, „King of the Badlands”, „Anastasia”, „Ball and Chain”, „Under the Gun”, „Out for Blood”, „Carousel”, „Nobody Moves”, „Play to Lose”, „Crimson Queen”, „A Million Miles” și „Down in Flames”.

„Prin 2018, stând la taclale online cu Toni Dijmărescu, m-a întrebat dacă nu aș fi interesat să lucrăm la un proiect de studio.


Răspunsul meu a fost «da», cu o singură condiție: ca eu să nu cânt la instrumentele cu care v-am obișnuit, adică vocal și chitară. Dacă vă întrebați de ce, răspunsul meu este foarte simplu: îmi era dor să mă exprim și la alte instrumente, pentru că odată ce aprofundezi un instrument și te îndrăgostești de el, apare această dorință. Eu cred că oamenii au nevoie de vibrație, de stări, pentru că până la urmă artă este despre a aduna suflete laolaltă. Cred că oricând va fi nevoie de melodie, de căldură, transmise prin energia muzicii rock. Doar știi că rockul nu este doar un stil de muzică, ci un stil de viață, și revine ciclic în prim-plan. Noi, până la urmă, nu am lucrat la acest material pentru a fi la modă sau nu, ci am lucrat pentru a exprima ce simțim, aici și acum. Judecând după reacția celor de la Frontiers Music, se pare că nu simțim greșit“, ne-a declarat Adi Igrișan despre proiectul Manic Sinners, într-un interviu pe care îl puteți citi în întregime aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.