Melodii în premieră și piese de pe albumul de debut la concertul...

Melodii în premieră și piese de pe albumul de debut la concertul trupei timișorene The Skywalkers

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană The Skywalkers va susține un concert la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul evenimentului Winter in my Town desfășurat la Iulius Mall, unde tinerii muzicieni vor cânta în premieră câteva piese noi dar și compoziții de pe discul lor de debut.

The Skywalkers a lansat la sfârșitul anului 2018 albumul de debut care poartă numele de „The Way I Feel”.


Formația este alcătuită din Thea Marconi (voce), Raluca Mandae (bass), Raul Iuga (chitară) și Matei Marconi (tobe), iar la concertul de lansare a discului de debut artiștii i-au avut ca invitați speciali pe scenă pe Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță și MeeRah. Solista formației The Skywalkers, Thea Marconi, a început să studieze chitara clasică la vârsta de 7 ani, iar doi ani mai târziu a susținut primul recital de patru piese, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara.

În 2020, an în care (și) sectorul independent timișorean al muzicii a fost  grav afectat de restricțiile generate de pandemie, formația a participat la un proiect care a oferit un ajutor în acest domeniu, Scena din Cartier, The Skywalkers find invitați să susțină un concert online.

În 2021, tradiția concertelor organizate la începutul anului universitar de către UVT sub genericul „Univibes” a adus încă un concert pentru tinerii muzicieni timișoreni, iar la sfârșitul  anului formația a anunțat că a început înregistrările pentru cel de-al doilea material discografic.

Concertul trupei va avea loc sâmbătă 15 ianuarie cu începere de la ora 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.