O minoră din Săcălaz și o femeie din Lugoj, căutate de Poliție....

O minoră din Săcălaz și o femeie din Lugoj, căutate de Poliție. Sună la 112 dacă le vezi! UPDATE Minora s-a întors acasă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-689593361">

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări în vederea depistării unei fete, în vârstă de 13 ani, dispărută din localitatea Săcălaz.

În data 10 ianuarie, Irina Mistreanu a plecat de la domiciliul său din Săcălaz, iar până în prezent nu a mai revenit.

Fata are înălțimea 1.40 m, 40 de kg., păr blond și ochi verzi, iar în momentul dispariției purta pantaloni de culoare deschisă, palton gri-închis cu glugă îmblănită, iar în picioare avea adidași albi.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei, în vârstă de 48 de ani, dispărută din municipiului Lugoj.

În data 9 ianuarie, Lidia-Marcela Henci a plecat de la domiciliul său de pe strada Aleea Brazilor din Lugoj, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.65 m, 70 de kg., statură robustă, păr vopsit roșcat, tuns scurt la nivelul urechilor, ochi verzi.

Când a fost văzută ultima oară, Lidia-Marcela Henci purta trening și geacă, ambele de culoare neagră, iar în picioare avea adidași de culoare gri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE IPJ Timiș a transmis că minora dispărută s-a întors la domiciliu și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.