O nouă amenințare cu bombă la Timișoara, de această dată într-un mare...

O nouă amenințare cu bombă la Timișoara, de această dată într-un mare centru comercial UPDATE Alarmă falsă

0
DISTRIBUIȚI

A doua amenințare cu bombă într-un interval de nici două ore, la Timișoara. De această dată, alerta vizează cel mai mare complex comercial din oraș, Iulius Town.

Conform primelor informații, ar fi vorba de o persoană cu probleme psihice, o femeie care a sunat la 112 și a pus autoritățile în alertă.


Centrul comercial nu va fi evacuat, însă oamenii legii fac cercetări.

Puțin mai devreme, un apel la 112 anunța o bombă la Liceul „Gerhardinium” din Timișoara. Clădirea a fost evacuată și traficul în zona centrală blocat, până când polițiștii s-au convins că este vorba de o alarmă falsă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE IPJ Timiș a transmis că astăzi, în jurul orei 11:40, polițiștii timișoreni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un centru comercial din Timișoara, s-ar afla o bombă.

La fața locului au ajuns pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, grupa Antitero din cadrul SRI și echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă. În prezent se fac verificări în vederea depistării persoanei care a alertat autoritățile fără un motiv întemeiat și pentru tragerea acesteia la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.