O singură firmă interesată să proiecteze reamenajarea secțiilor ATI de la Spitalul...

O singură firmă interesată să proiecteze reamenajarea secțiilor ATI de la Spitalul „Victor Babeș” Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Procedura de achiziție pentru servicii de proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții „Reamenajarea secțiilor ATI din corpul C5 al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Victor Babeș” trece la etapa de evaluare a ofertelor.

O singură firmă a depus oferta la licitația lansată de Primăria Timișoara. Este vorba despre PROJECTMAK SRL din Timișoara.

Spitalul „Victor Babeș” are două compartimente cu specific ATI (Compartiment ATI și Terapie Intensivă Boli Infecțioase).


În acest moment, cele două structuri ATI se află în două zone separate, la o distanță apreciabilă una de cealaltă.

Reamenajarea vizează compartimentele ATI ce vor fi regrupate la parter în corpul C5, care va fi reabilitat integral. Clădirea are subsol, parter și un etaj și este într-o stare necorespunzătoare, iar ATI necesită  condiții speciale, mediu curat, cu temperatură și umiditate controlate, lipsit de germeni patogeni și cu facilitățile aferente actului medical.

Investiția nouă presupune toate lucrările necesare pentru ca spațiul să fie la standarde moderne.

Parterul corpului C5 găzduiește Secția de Chirurgie Toracică. Aceasta se va muta în alt pavilion, iar spațiul rămas va fi amenajat pentru ATI.

La nivelul parterului, se vor realiza trei accese: al pacienților, al personalului medical și al vizitatorilor. Va urma zona de recepție și sălile de așteptare.

Pe secția ATI, accesul pacienților se va face din zona filtru pacienți către holul filtru, în funcție de riscul epidemiologic aferent fiecărui pacient.

Saloanele vor avea suprafața minimă/pacient de 12 mp.

Valoarea estimată a contractului de proiectare este de 206.258 lei fără TVA, iar banii provin din bugetul local.

Valoarea totală a investiției este de 13,9 milioane de lei cu TVA inclus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.