Pierdere importantă pentru CFR Timişoara înaintea deplasării la Buzău. Florin Matei a...

Pierdere importantă pentru CFR Timişoara înaintea deplasării la Buzău. Florin Matei a revenit la Deva

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Miruna Mihancea

CFR Timişoara a înregistrat o plecare cu greutate din lot.


Veteranul Florin Matei a ales să revină la Autobergamo Deva, grupare care recent l-a readus în echipă şi pe fratele acestuia – Cristian Matei. Mâine, „leoparzii” de pe parchet înfruntă Luceafărul Buzău în deplasare.

Matei (38 ani) a fost un jucător foarte important la alb-vişinii în ciuda vârstei, el fiind considerat chiar cel mai valoros produs al futsalului românesc. În ultimul joc la CFR, primul al anului, internaţionalul a marcat trei goluri celor din Ciorăşti, într-un 4-2 pe teren propriu.

„Chiar dacă are o vârstă și nu e încă la nivelul celorlalți jucători cu pregătirea fizică, Florin Matei e un câștig pentru echipa noastră. Experiența sa extraordinară ne va ajuta, sunt sigur de asta. Ne bucurăm că <<Legenda s-a întors acasă!>>”, a spus Doru Popa, citat de frf.ro. Matei a jucat alături de fratele său şi la Informatica Timişoara, acum, cei doi se reunesc la Deva.

CFR Timişoara, locul 4 în Liga I la futsal, are programat mâine, de la ora 18, meciul 2 din turul suplimentar, în fief-ul Luceafărului Buzău, penultima clasată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.