Politehnica se pregăteşte pe plan local pentru partea a doua a sezonului....

Politehnica se pregăteşte pe plan local pentru partea a doua a sezonului. Jocuri cu lideri din „C” în programul „de iarnă”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara nu se numără nici în acest start de an printre grupările care vor bifa cantonament „afară”. Alb-violeţii se reunesc luni şi au optat pentru un cantonament pe plan local ţinând cont şi de complicaţiile care rămân din cauza pandemiei în această perioadă. Staff-ul condus de „principalul” Nicolae Croitoru a creionat şi programul de amicale, unul exclusiv cu grupări din Liga 3.

Ce-i drept, trei dintre cei cinci adversari din amicale ai alb-violeţilor reprezintă formaţii aflate pe locul 1 în seriile lor. Iar CSM Reşiţa şi CS Hunedoara au deja „alură de Liga 2”.


Luni dimineaţă poliştii se reunesc la stadionul „Dan Păltinişanu” pentru prima şedinţă de pregătire din 2022, apoi în zilele de marţi şi miercuri jucătorii vor efectua şi vizita medicală.

Cantonamentul e stabili în perioada 17-28 ianuarie, la Timişoara. Echipa urmând să fie cazată, ca de obicei la Casa Politehnicii nr. 2 (COŞ). „Noi ne orientasem către Serbia sau Ungaria, însă sunt problemele acestea generate de Covid şi atunci am decis să rămânem pe plan local … „Ar mai fi fost o dată liberă, dar acolo nu ţin neapărat să avem un joc de pregătire, pentru că practic e penultima săptămână (12-19 februarie). Aş prefera să rămână cu un singur joc… Mai pot apărea şi alte teste, pentru că avem acum un lot destul de numeros, mai sunt şi jucătorii din Academie şi, în funcţie de minutele pe care le vor prinde, încercăm să găsim şi jocuri pentru cei care au evoluat mai puţin”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al alb-violeţilor.

Prima partidă de verificare va fi pe 2 februarie, cu CSC Dumbrăviţa, locul 4 în Seria a 8-a a Ligii 3. Iată mai jos programul partidelor de verificare, care mai poate suferi modificări. Prima partidă oficială din noul an pentru Poli va fi în jurul datei de 26 februarie, acasă, cu liderul Petrolul.

Programul jocurilor amicale:

2 februarie – CSC Dumbrăvița *

5 februarie – CSM Reșița (Reșița)

9 februarie – Corvinul Hunedoara (probabil la Deva)

11 februarie – Metalurgistul Cugir (Timișoara)

19 februarie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii *

*locația urmează să fie stabilită

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.