Politehnica s-a despărţit de un jucător fără apariţii oficiale în alb-violet. Clubul...

Politehnica s-a despărţit de un jucător fără apariţii oficiale în alb-violet. Clubul a înregistrat şi o prelungire de contract

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica a anunţat azi primele noutăţi în privinţa lotului de seniori. Astfel, clubul timişorean a ajuns la un acord cu fundaşul Răzvan Prodan pentru rezilierea contractului. În altă ordine de idei, fundaşul Rareş Bîrlovean, împrumutat la Ghiroda în Liga 3, a semnat o nouă înţelegere cu alb-violeţii până în vara anului 2025!

După anunţul legat de Cătălin Stănilă, noul preparator fizic al primei formaţii, timişorenii au oficializat şi prima despărţire din rândul jucătorilor care nu au prins lotul de cantonament. E vorba de fundaşul Prodan (22 ani), fiul regretatului „Didi” Prodan, care nu a apucat să bifeze vreo apariţie oficială la Politehnica.


Acesta a sosit mai târziu anul trecut, după startul campionatului, în septembrie, a avut de recuperat la capitolul fizic şi a evoluat doar în partide de verificare cu timişorenii.

„Pe această cale îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în mesajul de despărţire al clubului.

În schimb, bănăţenii au acordat „credit” unui puşti din Academie. Rareş Bîrlovean (18 ani) a semnat prelungirea contractului pe o perioadă lungă, mai exact până în 30 iunie 2025! Fundaşul central, care poate evolua şi în benzile laterale, a jucat în stagiunea de toamnă pentru Pobeda Star Bîşnov, nou promovată în „C” în tricoul căreia a adunat 13 apariţii, dintre care 11 din postura de titular. În retur el va îmbrăca galben-albastrul liderei Seriei 8 a Ligii 3, CSC Ghiroda, tot sub formă de împrumut de la Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.