Polițist cercetat disciplinar după ce a mers la prostituate îmbrăcat în uniformă...

Polițist cercetat disciplinar după ce a mers la prostituate îmbrăcat în uniformă şi drogat. Acesta a provocat şi un accident rutier

0
DISTRIBUIȚI

Un polițistul din Buzău este cercetat disciplinar pentru că a mers la prostituate deși era îmbrăcat în uniforma Poliției, la mijlocul acestei săptămâni.


El a refuzat să plătească și a făcut scandal, colegii săi stabilind că a cosumat droguri. Sâmbătă el a provocat şi un accident auto și a refuzat să facă testul consumului de alcool.

Incidentul cu prostituata a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar accidentul a avut loc sâmbătă în apropierea orașului Râmnicu Sărat. Mașina condusă de polițist a lovit două autoturisme staționate și nu au fost decât pagube materiale.

Polițistul de 36 de ani este cercetat disciplinar pentru toate faptele sale. De asemenea, el a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma actelor procedurale efectuate de către polițiști și a cercetărilor procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, agentul de poliție a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat autoritățile.

Agentul s-a angajat la Poliție în urmă cu șase ani.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.