Postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara, scos la concurs. Care...

Postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara, scos la concurs. Care sunt criteriile

0
DISTRIBUIȚI

În sfârșit, Primăria Timișoara a scos la concurs, miercuri, poziția de director executiv la Direcția Poliția Locală.

Candidații pot depune dosarele de înscriere până la finalul acestei luni.

„Poliția Locală a fost condusă interimar timp de opt ani, cu contracte prelungite de nenumărate ori, de fapt o formă mascată de a asigura supunerea oricui ar fi condus această structură. Este momentul ca acest lucru să înceteze. Poliția Locală Timișoara va fi condusă de o persoană aleasă pe criterii concurențiale. Sunt convins că vom găsi omul cel mai potrivit să asigure ordinea în oraș și liniștea timișorenilor și care va eficientiza această instituție”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Candidații trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în una din specializările domeniilor de licență cuprinse în ramurile de știință: științe juridice, științe administrative, științe militare, informații și ordine publică, știința sportului și educației fizice sau științe economice.

De asemenea, aceștia trebuie să aibă studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art.


153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Candidații mai trebuie să posede cunoștințe de operare pe calculator MsOffice nivel mediu, să cunoască una din limbile engleză/franceză/germană (citit, scris, vorbit) – nivel mediu și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum șapte ani.

Dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 12 ianuarie – 31 ianuarie, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, bd. C.D.Loga nr. 1, parter, camera 8.

Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține testarea competențelor lingvistice de comunicare în limbi străine în data de 10 februarie, de la ora 9 și proba de testare a competențelor în domeniul tehnologiei și informației IT în data de 10 februarie, de la ora 11.

Proba scrisă va avea loc în 14 februarie, de la ora 10.

Mai multe informații despre acest concurs puteți găsi aici: ANUNȚ CONCURS PENTRU FUNCȚIA PUBLICĂ DE CONDUCERE VACANTĂ DE DIRECTOR EXECUTIV LA DIRECȚIA POLIȚIEI LOCALĂ – Primăria Municipiului Timișoara (primariatm.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.